Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Збирали на лікування та застерігали від зламу картки: нові випадки шахрайства на Прикарпатті

Прикарпатці продовжують потерпати від шахраїв. Тепер на додаток до звичної схеми із псевдобанківським працівником, аферисти починають збирати кошти на лікування.

Інформатор застерігає прикарпатців від шахраїв та ділиться схемами за даними поліції.

До яремчанських поліцейських звернулася місцева мешканка і розповіла, що до неї зателефонував чоловік та назвався її знайомим однокласником.

Аферист попросив терміново перекинути йому гроші на лікування. Кошти просив скинути на банківську картку, дані якої вказав. Заявниця перерахувала йому 8 000 гривень. Згодом потерпіла зателефонувала родичам однокласника та з’ясувалось, що з ним все гаразд.

А от до мешканки Надвірнянщини зателефонував “працівник” банку. Незнайомець повідомив, що з її банківської карти намагаються зняти гроші. А щоб цього не трапилось, заявниці необхідно було продиктувати незнайомцю реквізити своєї банківської карти, що потерпіла і зробила. Після чого виявила зникнення близько 4 тисяч гривень зі свого рахунку.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору