Грибний сезон, схоже, почався. Мешканці збирають перші “трофеї” тихого полювання.
Повідомляє Інформатор.
Зібраними грибами поділився у соцмережах Дмитро Пожоджук з Космача. Як каже чоловік, починається сезон з шушеребків, відомі на інших теренах як сморчки чи змошки.
Також він поділився рецептом страви цих грибів і картоплі.
Складові:
- картопля – 1 кг;
- гриби – 1 кг;
- цибуля – 2 шт;
- олія соняшникова або оливкова – 150 мл;
- кріп і петрушка – 1 пучок;
- зелена цибуля – 1 пучок;
- сіль, перець, спеції.
Як готувати?
Спочатку гриби проварюють, воду зціджують і гриби накладають з нарізаною цибулею на сковорідку, обсмажують. Додають очищену і нарізану картоплю і смажать на помірному вогню до м’якості скибочок. Наприкінці смаження підсолюють страву, перчать і посипають зеленню.
Світлинами грибів діляться мешканців у тематичних групах:
Фото: Ганна Кладова
Фото: Татьяна Замашнюк
Фото: Сергій Козлан
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com
Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237