Інформатор Коломия

ВЛАДА

Коломия готова закупити рекламні тумби на чверть мільйона гривень

28 березня управління комунального господарства оголосило тендер на виготовлення і встановлення рекламних тумб у формі колони Морріса. Оголошена вартість – майже 247 тис грн. 

Що варто очікувати від обнов для міста і скільки це обійдеться нашим платників податків – знає Інформатор.

Колона Морріса – це об’єкт циліндричної форми із металевим купольним накриттям.

Колір тумби – темно-графітовий. Купол тумби будуть прикрашати логотипи Коломиї, виготовлені з металу.

Закріплять тумби анкерним кріпленням з 4-ох боків. Замовник вимагає від виконавця гарантії якості на 3 роки згідно договору.

Таких об’єктів за умовами тендеру має бути 6. Тобто попередньо вартість однієї тумби – трохи більше 41 тис грн. Можливо, завдяки закупівлі вдасться зекономити. Переможці будуть відомі 5 квітня.

Аукціон в даній закупівлі проводитись не буде. Переможця буде визначено за ціною, яку учасники вказують при подачі пропозиції.

Нагадаємо, що минулого року Коломия одразу після скандалу із кованою писанкою за 600 тис грн мало не закупила рекламні тумби у формі яйця на суму 205 тис грн. В обох випадках тендери відбулися і були розіграні між двома учасниками – “Кузнею” та ФОП Аннюк Ольга Володимирівна, яка була контактою особою у інших закупівлях з ТОВ “Приват Кузнею”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору