Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Дайджест благодійності для 10 ОГШБ продовжується: яку суму зібрали на концерті в Коломиї?

6 500 гривень і 100 доларів – таку суму для військовослужбовців 10-ї ОГШБ зібрали у Коломиї на літературно-музичному заході “Мирне небо України”, захід відбувся 27 лютого.

Пише Інформатор з посиланням на фонд підтримки 10 ОГШБ.

Учасниками благодійного концерту були:

Народний художній колектив, ансамбль народного танцю “Дивограй” Центру позашкільної освіти, керівник – Надія Чаленко;
Народний театр сучасного танцю “Ерідан” Палацу культури та мистецтв “Народний дім”, керівники – Надія Чаленко, Лариса Гатауліна.

Режисер – Галина Угорська-Геник
Хореографи – Олеся Бован та Надія Чаленко

Дивіться, як це було: У Соколі відбувся патріотичний захід “Мирне небо України”

60 200 гривень. Ці кошти на потреби 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс” передали народна артистка України Катерина Бужинська та заслужений артист України Михайло Грицкан,  які напередодні провели у Болгарії благодійний концерт. Дякуємо за митцям за допомогу!

700 євро на актуальні потреби едельвейсів передали волонтери Vilni_de_ua (м. Гамбург, Німеччина), які невтомно підтримують Україну та наших захисників! Для збору коштів активісти щотижня проводять різноманітні акції та перформанси на головних площах Гамбурга.

10 000 гривень на потреби бійців 10-ї ОГШБ передав колектив дитячого розважального центру “Хубба Бубба”, який віднедавна працює у Коломиї.

ТОВ “Тріумф” та Максим Мензатюк передали енергетичні батончики для військових, а також Нік Чопей презентував термопокривала, турнікети, бандажі, медичні ноші та ножиці. Цього разу це – засоби медичного призначення.

Допомогти нам краще підтримувати 10 окрема гірсько-штурмова бригада «Едельвейс» можна за реквізитами.
Україна переможе!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору