Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Саджавці вимагають облаштувати тротуари вздовж траси: бракує кількадесят підписів під петицією

Від 23 березня триває збір підписів під електронною петицією з вимогою відновити пішохідні зони вздовж траси Т0905 у селі Саджавка, які пошкодили під час ремонту дороги. За тиждень зібрано 70% потрібних голосів. 

Повідомляє Інформатор.

Для розгляду петиції міським головою треба набрати щонайменше 200 підписів під електронною петицією. Зараз є майже 140 підписів.

Як підтримати

  1. Тисніть ТУТ.

2. Авторизуйтеся і натисніть “ПІДТРИМАТИ”.

Нагадаємо, що одна з підтриманих громадою петицій зараз очікує рішення міського голови.

Що вимагають мешканці

“Просимо відновити, а на деяких ділянках привести до належного стану пішохідні зони вздовж траси Т0905 у селі Саджавка, у зв’язку із їх пошкодженням у процесі ремонту вказаної траси, – йдеться у петиції. – На одній із ділянок, поблизу мосту через річку Саджавочка, на місці обочин, які виконували функцію пішохідних доріжок встановили металеві відбійники, зовсім позбавивши пішоходів можливості безпечного проходу згідно з правилами дорожнього руху.

Щодня сотні дітей, які йдуть до школи, та дорослих пішоходів змушені ризикувати життя та долати значну відстань по проїжджій частині.

Тільки з моменту проведення ремонтів уже зафіксовано два випадки ДТП за участю дітей один із яких на жаль – летальний. Велика кількість дітей фактично обмежені у праві на здобуття освіти, оскільки через реальні загрози життю і здоров’ю не можуть безпечно добратись до школи.

Просимо вжити негайних заходів реагування щодо забезпечення належного відновлення тротуарів та пішохідних доріжок, а також проінспектувати всю ділянку траси на якій проводились ремонтні роботи з метою виявлення та усунення порушень, які можуть призводити до загроз життю і здоров’ю всіх учасників дорожнього руху”, – пише автор петиції Юрій Іваночко.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору