Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Калуші мешканці викликали поліцію через зрізку дерев

Не тільки мешканці Коломиї переймаються зрізкою дерев у місті. Так, на одній із вулиць Калуша розгорівся скандал щодо рубки плодових дерев. Не обійшлось без поліції.

Деталі дізнавались наші колеги з Інформатор Калуш.

Дерева росли на прилеглій до комерційного приміщення території. Власниця вирішила зрубати їх. Коли жителі сусідніх будинків побачили самоскид та робітників, то почали перешкоджати та викликали поліцію.

Власниця території також приїхала. Вона показала документ на право власності комерційного приміщення та прилеглої території, а також рішення виконкому Калуської міської ради про дозвіл на рубку. Правоохоронці встановили, що зрізка законна.

“Дерева стояли й можна було ідеально цю бруківку постелити попри них. Не можна займатись такою “тупою” вирубкою в місті, Калуш взагалі стає пустелею. Це ненормально! Ще питання до міської ради, на яких основах вони видають такі дозволи”, — ділиться мешканка.

Власниця розповіла, що хоче зробити красиво, аби люди ходили й було зручно, бо зараз тут гармидер. Вона додала, що робить це не тільки для свого бізнесу, а й для міста та ще й безкоштовно.

За словами поліцейських, жінка не скоїла правопорушень. Хоч їй і належить територія, власниця все ж звернулась до міського голови, щоб отримати дозвіл зрубати дерева.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору