Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Городенківщині відкрили меморіальну дошку Герою Любомиру Яремейчуку

Сьогодні, 9 квітня, в день, коли весь християнський світ відзначає вхід Ісуса Христа до Єрусалиму, у Вербівцях відбулося відкриття пам’ятної дошки захиснику Любомиру Яремейчуку.

Пише Інформатор, посилаючись на Городенківську міську раду.

Отець Ігнатій Липка освятив меморіальну дошку та відправив поминальну панахиду за загиблим Героєм. У заході взяли участь родина та друзі загиблого, влада громади, мешканці та молодь села.

Любомир Яремейчук віддав найдорожче – своє життя, захищаючи Україну. Відтепер пам’ятний знак на стіні адмінбудинку старостинського округу буде постійним спогадом нам і наступним поколінням про його патріотизм і героїчний подвиг.

“Сьогодні багато наших земляків бере участь у війні з російським агресором, яка забрала не одне життя воїнів, які не вагаючись стали на захист рідної Батьківщини. Життя нашого Героя Любомира завжди буде прикладом для нас, бо, вдивляючись в обличчя загиблого, ми усвідомлюємо, що Україна втратила одного з найкращих, найсміливіших, найдостойніших синів”, – додають у міській раді.

Вічна пам’ять і слава Героям!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору