Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Американський офтальмолог безоплатно консультуватиме дітей з вадами зору на Прикарпатті

В Івано-Франківській обласній дитячій лікарні проводить консультації офтальмолог із Сполучених Штатів Америки Пол Рунге.

Пише Інформатор, посилаючись на допис Голови Івано-Франківської ОВА.

Протягом 38 років Пол Рунге лікує хвороби сітківки лазерним методом. Лікар спеціалізується на патології сітківки, в тому числі новонароджених. В обласну дитячу лікарню офтальмолог із США приїхав вже вп’яте, адже від початку повномасштабної війни він в якості волонтера приїздить в українські госпіталі та допомагає українським лікарям.

На Прикарпатті спеціаліст консультував дітей із вадами зору та приймав участь в хірургічному лікуванні передчасно народжених дітей. Крім цього, лікар веде перемовини щодо передачі обласній дитячій лікарні новітнього офтальмологічного лазеру NorLase, який стане єдиним апаратом найвищого класу в Україні. Тоді прикарпатські спеціалісти зможуть надавати медичну допомогу світового рівня маленьким українцям.

Американський офтальмолог знову планує візити на Прикарпаття, тому відкрито попередній запис для дітей з вадами зору, які б хотіли отримати безоплатну консультацію. Для запису потрібно заповнити форму за посиланням.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору