Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Через російські обстріли Бурштинська ТЕС зазнала збитків на мільйони доларів

Російські масові ракетні атаки, окрім інших об’єктів інфраструктури, зачепили й Бурштинську ТЕС. Однак, вона все одно відпрацювала найскладніший в історії опалювальний сезон та залишилася основним джерелом тепла для бурштинців.

Розповідає Інформатор з посиланням на допис Бурштинської ТЕС.

За минулий опалювальний сезон станція перенесла більше 5 масованих ракетних ударів, а вартість пошкодженого обладнання вимірюється мільйонами доларів.

“Тут і трансформатори, і турбіни, димовідводи, вимикачі, автоматика, вимірювальні прилади, кабельна продукція тощо. Також маємо ще й багато розбитих виробничих приміщень, які стараємося відновлювати максимально оперативно, бо тут і далі працюють наші люди. Дуже важливо і, звісно, приємно, що маємо підтримку як від громади, так і від іноземних партнерів в такий важкий час. Наші енергетики продовжують викладатися на повну, щоб зберегти наявне обладнання, приймають нестандартні рішення, для відновлення пошкодженого”, – сказав Вадим Сімаков, директор ДТЕК Бурштинської ТЕС.

Василь Андрієшин додав: “Від невтомної роботи енергетиків нині залежить життя громади. Жахливі руйнування, з якими хлопці справляються, спалене обладнання та загалом наслідки російської агресії не дозволяють нам залишатися осторонь. Маємо допомагати один одному, щоб встояти в цій війні та пройти ще не одну зиму нога в ногу із станційними колегами. І хочу сказати, що громада готова допомогти. Адже для нас всіх зараз важливо відновити повноцінну роботу генерації та теплопостачання”.

Дякуємо енергетикам за неймовірну працю, завдяки якій ми маємо світло не тільки на душі, а й у своїх оселях.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору