Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї можна обміняти лампочки розжарювання

Нещодавно в Україні розпочався обмін старих лампочок розжарювання, втім, ця послуга була можлива лише у обласних центрах. Тепер їх можна обміняти й у Коломиї.

Інформатор розповідає детальніше та ділиться інструкцією для реєстрації.

Жителі області вже обміняли понад 665 тис ламп розжарювання на нові енергозберігаючі через відділення “Укрпошти”. Управління екології та природних ресурсів Івано-Франківської ОВА провело відкриті торги та визначило виконавця послуг з утилізації старих ламп. Зараз їм вже передали 214 975 штук. Завтра, 20 квітня, планують передати чергову партію ламп для утилізації. Їх буде 120 тис.

Загалом на Прикарпаття надійшло понад 925 тисяч світлодіодів, які розподілили по відділеннях Укрпошти. Заяву на обмін можна подати в застосунку Дія. Також можна просто прийти у відділення Укрпошти, однак, в такому випадку лампи обміняють лише за їх наявності.

Реєстрація проходить наступним чином. У меню “Послуги” обираєте “Обмін лампочок”. Водите ваш номер телефону та адресу відділення Укрпошти. Обираєте 5 лампочок різного типу: або Е27 (стандартний цоколь), або Е14 (маленький цоколь). Їх можна обрати у кількох комбінаціях або 5 одного типу. Обираєте “замовити” і все.

Програма з обміну ламп реалізується Урядом за підтримки Євросоюзу в межах проєкту “Заощадження електроенергії – LED-лампи для України”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору