Інформатор Коломия

ВЛАДА

Вбиральню у міському парку Коломиї за майже 910 тис грн буде робити відомий виконавець

17 квітня 2023 року єдиний учасник тендеру на ремонт громадської вбиральні переміг у тендері від Коломийського центру туризму та дозвілля. Відтак ТОВ “Альянсбудпроект-ІФ” має здійснити поточний ремонт на суму майже 910 тис грн.

Що планують тут змінити і скільки готові заплатити – знає Інформатор.

Оголошена вартість робіт була 1 млн 32 тис грн. Результати відкритих торгів стали відомі 17 квітня.

На відкриті торги з особливостями подався лише один учасник і переміг, запропонувавши ціну 908 741 грн, а це на майже 12% менше.

Переможцем став частий виконавець робіт на замовлення Коломийської міської ради, управління комунального господарства та комунальних підприємства міста –  ТОВ “Альянсбудпроект-ІФ”.

Згідно платформи YouСontrol ТОВ «Альянсбудпроект-ІФ» зареєстроване у серпні 2021 року в селі Прокурава і має статутний капітал лише 5 тис грн.

Попри такі обмежені ресурси ТОВ «Альянсбудпроект-ІФ» заключило загалом договорів на уже майже 3 млн грн. З них більше половини цієї суми – 1 560 851 грн – для Коломийської міської ради та її структурних підрозділів:

      • у 2022 році – на понад 702 тис грн
      • за І квартал 2023 році  – на майже 858 тис грн.

Це були різного роду роботи:  і закупівля півсфер, і чистки двох канав на сотні тисяч гривень, і ремонт санвузла для військових, і встановлення огорожі.

Деталі: ТОВ” Альянсбудпроект-ІФ»: гребе, ремонтує і півсфери ставить

Тепер до переліку цих закупівель Коломийської ТГ у цієї фірми додався ще й ремонт громадської вбиральні у міському парку ім. К. Трильовського.

За вимогами тендерної закупівлі поточний ремонт передбачає демонтаж старої будівлі разом з покрівлею і основою, зведення нових стін, будівництво даху, встановлення підвісних стель, підлоги, а також цілий ряд сантехнічних та електромонтажних робіт, системи вентиляції повітря.

Тобто реконструкція більше скидається на демонтаж і будівництво нової вбиральні. А це вже капітальний ремонт. Проте такі видатки під час воєнного стану навряд чи пропустила б казна.

Інформатор продовжує слідкувати за витратами з міського бюджету Коломийської ТГ, пам’ятаючи, що основна частина доходів – це податки військовослужбовців та підприємців міста.

Ми підрахували, що за місяць служби у зоні зіткнення – на нулі – під обстрілами, в холоді й страшній небезпеці, кожен військовослужбовець сплачує у міську казку свою частку податку. І це трохи більше 9 тис грн.

До теми: Що робитимуть із брудними біотуалетами на міському озері?

Зараз ця вбиральня в міському парку Коломиї виглядає так

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору