Інформатор Коломия

ВЛАДА

Колишній працівник театру в Коломиї звинувачує директора в побоях

У лютому між директором Коломийського академічного театру ім. І. Озаркевича Дмитром Чибораком та колишнім працівником театру Павлом Уграком виникла суперечка. За словами пана Павла директор вдарив його у голову. Сам директор це спростовує. Обоє готові піти до суду.

Повідомляє Інформатор.

Конфлікт стався 18 лютого 2023 року. Директор театру Дмитро Чиборак зробив зауваження колишньому підлеглому і попросив його покинути театр. Зав’язалась суперечка.

Далі, за словами 68-річного Павла Уграка, директор вдарив його у ліву скроню.

Того ж дня пан Павло звернувся до поліції та лікарні. Медики засвідчили забій голови.

При опитуванні вказаних заявником свідків, працівники театру заявили, що самого конфлікту не бачили і що тоді відбувалось їм невідомо.

Справу закрили за відсутності ознаки правопорушення, а з директором театру провели роз’яснювальну бесіду та роз’яснено відповідальність за вчинення неправомірних дій у майбутньому.

У коментарі Інформатору директор театру факт бійки спростовує, але підтверджує, що таки казав Павлу Уграку покинути театр.

Також Дмитро Чиборак стверджує, що Уграк “на групі і на обліку” і взагалі “хворий чоловік”.

Крім того директор театру готовий подати до суду на Павла Уграка за таку заяву і навіть грозив позиватися на редакцію Інформатора в разі цієї публікації.

Подаємо коментар Павла Уграка:

Позиція Директора театру Дмитра Чиборака:

До теми: Чому “Двоє оголених чоловіків” не показали у філармонії на Прикарпатті

Довідка з поліції за результатами проведення перевірки за заявою Павла Уграка 18 лютого 2023 року

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору