Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На понад 1 млрд грн арештовано активів Марченко в одному із металургійних гігантів

Завдяки Службі безпеки суд арештував корпоративні права Оксани Марченко в АТ “Запорізький завод феросплавів”. Активи заблокували на загальну вартість понад 1 млрд грн.

Пише Інформатор, посилаючись на Управління СБ України в Івано-Франківській області.

Дружина Медведчука через 4 офшорні компанії володіла 13,7% акцій підприємства. Запорізький завод феросплавів є монопольним виробником металевого мангану в Україні і входить до списку найбільших металургійних компаній в Європі.

Щоб забезпечити активи від продажу чи перереєстрації на підставних осіб їх арештували. В майбутньому їх зможуть передати на користь нашої держави.

Нагадаємо, раніше завдяки СБУ суд арештував майно Оксани Марченко, вартістю в понад 5,6 млрд грн
Заходи проводили у межах кримінального провадження за підозрою дружини Медведчука у фінансуванні російських окупаційних угруповань.
У лютому цього року слідчі Служби безпеки повідомили фігурантці про підозру за ч. 3 ст. 110-2 Кримінального кодексу України (фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України).
Наразі тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин злочину та притягнення винних до відповідальності.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору