Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Чим центр П’ядиків схожий на Венецію

В центрі села П’ядики знаходиться чимало важливих будівель. Тут і школа, і будинок культури, амбулаторія, дві автобусні зупинки, а також сільська рада. Однак проїхати чи пройти центром П’ядиків стає все складніше. Одразу на повороті за сільрадою після дощу дорогу та тротуари заливає водою.

Складну ситуацію на головній дорозі у П’ядицькій громаді покаже Інформатор.

Щодня через центр села проїжджають багацько автівок, рухаються велосипедисти та чимчикують пішоходи. Через поганий стан дороги та відсутність нормальних тротуарів страждають як водії, так і пішоходи.

В дощову погоду рух в центрі П’ядик значно ускладнюється. Місцями калюжі розливають на половину дороги, а обочини перетворюються на болото. Часто пішоходи виходять на проїжджу частину, водії намагаються об’їхати воду. Через погану дорогу учасники дорожнього руху наражають на небезпеку себе й інших.

До слова, у березні П’ядицька сільська рада закупила щебінь на 647 тис грн. Згідно вимог закупівлі, товар мають доставити в села громади до 31 травня 2023 року.

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Ольга Пукавчук

Нагору