Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Верховині провели змагання серед юних рятувальників-пожежних

Вчора, 26 квітня, у Верховині провели конкурс серед дружин юних рятувальників-пожежних. Найкращі отримали нагороди та продовжать підготовку на обласному рівні. 

Пише Інформатор з посиланням на допис Верховинської селищної ради.

Захід розпочали хвилиною мовчання та спільною молитвою за загиблих Героїв і за тих, хто й досі в окопах обороняє нас від російського окупанта.

“Мета заходу – змістовна демонстрація та практичне навчання учнівської молоді основних правил безпечної поведінки, глибше ознайомлення дітей з історією професії пожежника-рятувальника, розвиток у школярів творчих й креативних здібностей та популяризація серед учнівської молоді ведення здорового й активного способу життя”, – йдеться у дописі.

В ході боротьби переможцями конкурсу юних рятувальників-пожежних стали команди Криворівнянського ліцею ім. М. Грушевського та Верховинського ліцею №1, які продовжать свою підготовку для участі в обласних змаганнях. Другу сходинку посіли активні ліцеїсти із с. Красноїлля, а бронзовими призерами стали вихованці із Верхньоясенівського та Верховинського ліцеїв.

Всі команди отримали свої заслужені нагороди.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору