Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Смертельна ДТП на Прикарпатті: зіткнулися мотоцикл та дві автівки

Вчора, 27 квітня, у Калуші трапилося смертельна аварія. Внаслідок зіткнення мотоцикла та двох автомобілів одна людина загинула в лікарні, ще п’ять отримали травми. 

Пише Інформатор з посиланням на поліцію області.

ДТП сталася близько 19:40 27 квітня на автодорозі державного значення Н-10 “Стрий – Чернівці – Мамалига”. 36-річний мешканець Дубівської громади, на мотоциклі “Kawasaki” здійснював обгін на заокругленій ділянці дороги. Водій виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем “Seat Ibiza”.

Відтак іномарка виїхала на зустрічну смугу руху та зіткнулась з іншим автомобілем – “Toyota Camry”, яким керував житель Новицької ТГ, 1988 року народження.

В результаті аварії до медзакладу доставили водія та пасажира мотоцикла, керманича та пасажира “Seat Ibiza” та водія і пасажира автомобіля “Toyota Camry”. 29-річна водійка “Seat Ibiza” від отриманих травм померла в лікарні.

Керманичів перевірено на стан сп’яніння, вони тверезі.

За фактом автопригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору