Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Триває збір підписів до петиції про присвоєння звання Героя України Миколі Гриджуку посмертно

Друзі та односельчани загиблого захисника Миколи Гриджука з села Слобода просять підтримати петицію з присвоєнням йому почесного звання Герой України.

Пише Інформатор.

На сайті Президента України триває збір підписів до петиції із проханням присвоїти почесне звання Герой України (посмертно) військовослужбовцю, командиру кулеметного відділення взводу вогневої підтримки гірсько-штурмової роти військової частини А 3029 – головному сержанту Гриджуку Миколі Васильовичу.

Микола Гриджук боровся проти ворога з 2014 року. Він жив за принципом, що справжній командир має йти першим у бій і останнім з бою. 21 березня 2023 року він прийняв свій останній бій. Загинув внаслідок артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Білогорівка Бахмутського району, Донецької області.

Автором петиції є Гриджук Марія. Її оприлюднили 12 квітня 2023 року і за цей час петиція отримала 6355 голосів. До закінчення збору підписів залишилося 76 днів.

Щоб підписати петицію, перейдіть за посиланням.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору