Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Тепер у Коломийському ЦНАПі можна обміняти водійське посвідчення

Центр надання адміністративних послуг Коломиї отримав нову техніку та запускає послуги з видачі та виготовлення посвідчень водія, а також реєстрації транспортних засобів. Сьогодні у ЦНАПі надрукували перше водійське посвідчення. 

Інформатор дізнався деталі.

Коломийський ЦНАП отримав дороговартісну техніку, яка допоможе розвантажити роботу Сервісних центрів МВС.

“Розпочинаємо надання адміністративних послуг по заміні водійських посвідчень, в яких закінчився термін дії або які були втрачені, а також заміні інформації, внесеної в посвідчення. Також надаватимемо адміністративну послугу по реєстрації та перереєстрації транспортних засобів усіх категорій, тобто мопеди, причепи, мототранспорт з видачею свідоцтва про реєстрацію та номерних знаків”, – розповідає керівниця відділу оформлення біометричних документів та посвідчень водія Любов Глушкова.

Категорії громадян, які потребують посвідчення водія із складанням іспитів, мають звертатися в Сервісний центр МВС. До ЦНАЦу можуть звертатися усі категорії громадян не залежно від місця проживання.

На запуск нової адмінпослуги та відкриття робочого місця спеціаліста завітала коломийська влада та голова Івано-Франківської ОВА.

“Сьогодні в Коломиї ми побачили як видрукували посвідчення водія за декілька хвилин. Держава хоче, щоб людина вирішувала такі питання швидко, оперативно і не затрачала на це багато часу”, – наголошує очільниця ОВА.

Нагадуємо, адміністратори ЦНАПу працюють за розкладом:

  • Понеділок, вівторок, середа, четвер – від 9 до 17 год.
  • П’ятниця, субота – від 9 до 16 год.

Адреса – вул. Привокзальна, 2а/1.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – надсилайте на пошту kl.informator@gmail.com 

Ольга Пукавчук

Нагору