Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Відома письменниця презентує у Коломиї новий роман “БезсмертіЄ”

Наступного тижня коломияни та гості міста знову зможуть зустрітися із прикарпатською письменницею Оксаною Кузів та ще й побувати на презентації її нового роману “БезсмертіЄ”.

Деталями ділиться Інформатор, посилаючись на допис Національного музею.

Оксана Кузів добре знана серед коломийських шанувальників якісної української літератури. Авторка часто відвідує Писанкову та тішить читачів новими книгами.

“БезсмертіЄ” – вже 11-та книга Оксани Кузів. Письменниця представить її у Національному музеї народного мистецтва Гуцульщини та Покуття 4 травня о 15:00.

Кілька слів від пані Оксани про новий роман: “Ця книга – зовсім інша, інша навіть для мене як для Автора. Знаю на всі сто, що вона Тебе однозначно заінтригує, здивує і змусить замислитися над змістом самої назви. “БезсмертіЄ” – це навіть не художній твір, це частина мого життя, моїх здогадів, спогадів, снів, рефлексій, медитаційних, підсвідомих станів про мене первісну… Занурся з головою і Ти у світ моєї містичної правди, можливо, і Тобі вдасться розворушити у собі “пам’ять генів”…

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору