Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Голова ОВА відвідала два підприємства, які релокувалися у Коломию з Краматорська

Після початку повномасштабного вторгнення багато підприємств релокувалися на захід України, у тому числі й в Коломию. Днями голова обласної військової адміністрації відвідала два підприємства у нашому місті, які переїхали з Краматорська.

Пише Інформатор з посиланням на сторінку Світлани Онищук.

До 24 лютого Анна очолювала чотири приватні дитячі центри “Планета знань” та дитсадок. Після ракетного обстрілу російськими терористами приміщення дитячого садка і найбільшої філії дитячого центру власниця прийняла рішення релокуватися на безпечні території – на Івано-Франківщину.

Сьогодні садочок “Радість” не тільки продуктивно працює у Коломиї, але й у Калуші. Також вони отримали грантову підтримку для закупівлі обладнання у межах проєкту “Розвиток МСП: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу”, який проводився Міжнародною організацією з міграції (МОМ).

Інше підприємство займається виготовленням ножів. Тут запрацювали ливарна майстерня, виробничий цех, відділ гравіювання та відділ роботи зі шкірою, а також досвідчені ювеліри, які працюють над доведенням моделей до досконалості. Постійна робота над дизайном виробів дозволяє пропонувати їхній унікальний вигляд, а використання міцних матеріалів – гарантувати їхню високу якість та надійність. Окремі моделі фурнітури розробляються індивідуально.

“Продовжуємо підтримувати релокований бізнес на Прикарпатті задля якнайшвидшої їхньої інтеграції у наше середовище. Адже сильний економічний фронт – запорука розвитку держави”, – додає очільниця області.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору