Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У П’ядиках напрямок до джерела є, а дороги нема

Поблизу Коломиї, у селі П’ядики, знаходиться джерело до якого щодня з’їжджаються десятки бажаючих набрати смачної води. Для того, щоб це зробити потрібно навіть вистояти чергу, адже машин після робочого дня тут чимало. Люди набирають десятки пляшок, оскільки вода з джерела не псується дуже довго. Проте у цій місцині є велика проблема – це просто жахлива дорога якою потрібно добиратися.

Інформатор хоче звернути увагу місцевої влади на цю проблему.

Вулиця Дранчівка, яка й веде від центральної дороги до самого джерела потребує капітального ремонту, адже просто не витримує десятки машин кожного дня. Місцеві мешканці скаржаться, адже їм потрібно долати цей нелегкий шлях не тоді, коли хочеться води, а щодня, добираючись на роботу чи в школу.

Вся дорога тут вкрита величезними вибоїнами і горбами. Через ці дорожні дефекти кепсько не лише водіям, але й пішоходам, бо тротуарів чи узбіч тут просто немає. Своїми силами совісні жителі пробували підсипати ями щебенем, проте через великий потік автомобілей це не допомагає. Єдине, що врятує ситуацію – якісний асфальт або коли защебенеть усю вулицю.

Читайте також: Древнє джерело неподалік Коломиї або де набрати найсмачнішої води

Більше дивіться у наших фото.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору