Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Під настрій і на будь-який смак: що пропонує крамниця чаю на вул. Йосипа Сліпого в Коломиї

Додайте в своє життя захоплення від тонких смаків чаю і завітайте в «Крамницю чаю» по вул. Й. Сліпого, 4. Тут вам запропонують китайські, індійські, цейлонські, кенійські, південно-африканські, чорні, червоні, білі, зелені, ароматизовані, зв’язані, пуери, улуни, трав’яні та фруктові, мате і матча.

У «Крамниці чаю» вам розкажуть про особливості заварювання окремих видів чаю і допоможуть вибрати саме те, чого вимагає ваш смак, настрій і темперамент. Знайомтесь з чайними таємницями, складайте свій список фаворитів, адже якісний чай зберігає здоров’я та душевну рівновагу.

«Крамниця чаю» по вул. Й. Сліпого, 4 (супермаркет BIG СЛАН)

Трішки історії чайних традицій

Ще два століття тому купити зелений чай в Європі могли тільки заможні. Азіатський продукт вважався розкішшю і прирівнювався до дорогоцінних металів і каменів. Справа в тому, що вирощувати і обробляти якісний зелений чай вміли тільки китайці, яким під страхом смертної кари заборонялося розкривати технології. Тільки в середині XX століття вдалося дізнатися секрети створення затребуваного на ринку продукту.

Правильно підібрати і купити чай в магазині нелегко. Пошук смачного чаю експерти порівнюють з вибором елітного коньяку чи парфумів. Букет ароматів, що змінюються на етапах підготовки, правильний купаж і підбір інгредієнтів аналогічний створенню чаю з натуральними ароматизуючими компонентами. Володіючи вишуканим запахом в сухому вигляді, суміш чаю впливає на аромат при заварюванні і охолодженні готового напою.

«Чай пробуджує розум, проганяє пасивність, надає тілу бадьорості, а очам блиск» – кажуть у Китаї.

«Крамниця чаю» по вул. Й. Сліпого, 4.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору