Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Рожнові відбулися змагання з волейболу серед юнаків

Вчора, 3 травня, у спортивному залі Рожнівського ліцею “Гуцульщина” імені Федора Погребенника відбулася районна Спартакіада з волейболу серед хлопців. 

Пише Інформатор з посиланням на допис Косівської РВА.

У змаганнях взяли участь юнацькі волейбольні команди по одній із кожної територіальної громади: Косова, Яблунова, Кутів та Рожнова.

“За перемогу у змаганнях тривала напружена гра. Присутні у залі вболівальники щиро підтримували своїх друзів. Юнаки зі всіх сил намагалися вивести свої команди до трійки лідерів, докладаючи чимало зусиль за право носити звання найсильніших”, – йдеться у дописі.

Переможцем змагань стала ВК Косівської міської територіальної громади, друге та третє місця між собою розділили хлопці із Рожнова та Кутів відповідно.

Організатори змагань нагородили переможців та призерів ігор кубками та грамотами, а також подякували суддям та тренерам за майстерність юнаків, цікаву гру своїх вихованців, справедливе суддівство.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору