Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Питання безпеки: чи відгородять тротуар від парковки по вулиці Франка?

Протягом кількох тижнів на вул. Івана Франка у Коломиї триває ремонт тротуарів. На одній стороні напроти будинку №16 завершили облаштовувати парковку. Тут бруківкою суцільно виклали і тротуар і парковку, нічим не відділивши людей від машин. В коломийських спільнотах містяни одразу звернули на це увагу, пам’ятаючи трагедію на Грушевського.

Чи планують відгородити їх – цікавився Інформатор.

Зі сторони медичного коледжу на відрізку Франка від перехрестя з вул. Павлика і до рогу з вул. Моцарта тротуар вимощують новою бруківкою. Напроти ресторану та лікувально-діагностичного центру водії завжди паркують свої автівки. Тому проїзну частину варто було б відділити від пішохідної зони, щоб не трапилось подібної трагедії як на вул. Грушевського.

Виконавець ремонтних робіт ПП “Северин-Н” повідомив нам, що тут планують встановити стовпці, які мають обмежувати заїзд автомобілів на тротуар. Читайте більше у статті “Реновація тротуару: нове слово про стару плитку на вулиці Франка в Коломиї”

До теми: Платні парковки проти тротуарів: в чому небезпека для пішоходів

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Ольга Пукавчук

Нагору