Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Косові чоловік викрав 15 тис доларів та 5 тис євро

24-річний мешканець Косова пошкодивши замок, проник в приміщення магазину, викрав гроші та утік. За кілька годин правоохоронці спіймали злодія.

Інформатор розповідає детальніше з посиланням на поліцію області.

У середу, 3 травня, 49-річна мешканка Косова повідомила, що невідомі особи проникли в приміщення її магазину та викрали заощаджень – 15 000 доларів США та 5 000 євро.

Правоохоронці встановили, що зловмисник проник в приміщення, бо пошкодив врізний замок вхідних дверей та підібрав ключ до колодки. З місця події вилучили сліди пальців рук з вхідних дверей та стелажу, де зберігались кошти, недопалки від сигарет.

Косівські поліцейські за кілька годин встановили особу зловмисника. Ним виявився 24-річний місцевий мешканець, раніше судимий за майнові злочини. Чоловіка затримали за місцем проживання.

Під час огляду його помешкання виявили та вилучили валюту, а також мопед “Hornet”, який чоловік придбав за частину викрадених коштів.

Правоохоронці затримали його в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України. Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

Слідчі повідомили йому про підозру, невдовзі суд обере запобіжний захід. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору