Інформатор Коломия

ВЛАДА

Було зле, стало гірше: як виглядає дорога до дитячого садочка в центрі Коломиї

Про цю коротку непроїзну дорогу вже було стільки зауважень і розмов, що ними можна було б засипати всі ті численні ями і рівчаки, які дошкуляють пішоходам. Якби тільки слова мали вагу каменю.

Інформатор писав про проблеми вулиці Гординського ще напередодні навчального року 2022-2023, а проте з того часу стало тільки гірше.

Якщо ви схочете скоротити собі шлях до вулиці Січових Стрільців від бульвару Лесі Українки, то краще йдіть парком або таки в обхід – повз площу Скорботи.

Вулиця Гординського бачила ремонт ще в минулому столітті, а тому в дощі тут калабані, після опадів – болото, а суху погоду – просто яма на ямі.

До теми: Коли змінне взуття – ґумаки: дорога до дитячого садка “Дударик” у Коломиї

Залишки асфальту трохи краще протрималися на єдиному відрізку – від 5-поверхівки і до садка. А проте перед самим ЗДО №9 вас вітає глибока яма. Найбільше прикро за дітвору, яка, долаючи дорогу до садочка №9 зі сторони вул. С. Тарабалки чи бульвару Лесі Українки, мусить вправлятися у стрибках в довжину.

Щоправда, до садка є ще один захід від бульвару – повз кафе “Кіблер”. Проте тим провулком на вулицю Тарабалки проходу нема.

Нещодавно перед самим мостиком хтось з місцевих мешканців “зробив добро” – підсипав пів дороги залишками будівельного сміття і глини. Тепер у дощ доводиться обирати: чи рівчаком йти, а чи болотом.

Але що говорити, краще побачити:

Маємо надію, що міські урядники Коломиї знайдуть можливість дослухатись до запитів коломиян і зважаться на ремонт вулиці Гординського.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору