Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Мешканці Чайковського виступають за те, аби вбиральню у парку перенесли подалі від будинку

Мешканці 6-поверхового будинку вул. Чайковського, 7А звернулися до міського голови із проханням перенести вбиральню міського парку далі від їхнього будинку. 

Що відповіли їм у ратуші – знає Інформатор.

Жителі багатоповерхівок на Чайковського за те, щоб у міському парку культури і відпочинку нарешті з’явиться пристойна вбиральня, бо роками потерпали через те, що деякі коломияни справляли свої потреби під їхніми будинками. Адже стара вбиральня не відповідала жодним санітарним нормам.

Нагадаємо, демонтаж старої вбиральні і зведення нової у ратуші кваліфікували як “ремонт” і обійдеться це місту у майже 910 тис грн.

Хто виконавець і що саме передбачає ремонт у статті – Вбиральню у міському парку Коломиї за майже 910 тис грн буде робити відомий виконавець

Ініціативна група мешканців  разом із головою ОСББ “Чайковського, 7А” Марією склали звернення до голови міста, а потім ще й потрапили на прийом до Богдана Станіславського.

Мер Коломиї запевнив, що розгляне пропозицію коломиян, але запевнив, що навіть якщо вбиральню таки залишать на старому місці –  впритул до будинку –  вона не буде дошкуляти мешканцям вул. Чайковського, 7А.

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 823

Наталка Сандецька

Нагору