Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

ТМ “Vigor”: якість, швидкість та робочі місця

Одним із найважливіших рішень при облаштуванні власного гніздечка, є правильний вибір вікон. І це не тільки про вдало підібраний дизайн, а й про якість та надійність. Саме такою є торгова марка “Vigor”, в гостях у якої нещодавно побував Інформатор. Ділимось з вами найцікавішим з нашої розмови з власником компанії Проць Ігорем.

Компанія “Vigor” веде бізнес у Коломиї вже майже чверть століття. Спершу вони лише продавали вікна, але близько 20 років тому організували масштабне виробництво у Коломиї. У свій час компанія інвестувала у високотехнологічне сучасне обладнання, тож зараз вони можуть реалізувати будь-яку фантазію клієнта: виготовити вікна і двері будь-якого розміру з використанням більше 20 кольорів профілю та скла і все це із функцією енергозбереження.

“Vigor” виготовляє не лише вікна та вхідні двері. До цього виробника можна звертатися й за міжкімнатними дверима та дверима у ванну кімнату, котрі слугуватимуть більше 50 років. Усе тому, що двері виготовлені з металопластику. Це забезпечує стійкість до вологи та розбухання. Окрім того, двері покривають спеціальним матеріалом, який убезпечує поверхню від подряпин. “Vigor” використовує якісне європейське скло та продає свої вироби за кордон. Зокрема, у Іспанію, Італію, Німеччину, Польщу та Бельгію. Та і по Коломиї багато забудовників зверталися до цієї фірми. Навіть вікна у Коломийській ратуші є роботою ТМ “Vigor”.

Завдяки власному виробництву компанія може впоратися із замовленням будь-якої складності в найкоротші терміни. Не потрібно чекати, поки привезуть матеріал, бо все є у Коломиї. Вони не залишають клієнта без уваги та забезпечують сервісним обслуговуванням, а також дають гарантію на 15 років.

Ще однію гарантією якості є те, що ТМ “Vigor” – партнер МОМ (Міжнародної організації з міграції). За їхніми відгуками, роботи цієї фірми – найкращі. Немає претензій ні до відкосів, ні до монтажу.

Компанія невпинно розвивається, а тому постійно потребує кваліфікованих працівників і готова інвестувати в їхнє навчання. 

Зараз у “Vigor” є такі вакансії:

  • працівники з виготовлення склопакетів,
  • монтажники,
  • працівники в цех,
  • менеджери,
  • смм-працівники

Кандидати:

  • мають бути технічно грамотні, бо обладнання комп’ютеризоване,
  • наявність вищої освіти буде перевагою.

Графік роботи на виробництві з 8:00 по 18:00, субота, неділя і релігійні свята – вихідні. В офісі по буднях працювати потрібно з 9:00 до 18:00, у суботу – з 9:00 до 15, неділя – вихідний.

Замовити вікна чи двері можна онлайн на сайті або завітати у офіс, який знаходиться на вулиці Театральній, 35 чи Мазепи, 85. 

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору