Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Почали: на вул. Гетьманській зняли старе дорожнє покриття

У Коломиї на вул. Гетьманській розпочався капітальний ремонт дорожнього і тротуарного покриття. Сьогодні проводять фрезерування старого асфальту. 

Повідомляє Інформатор.

Частина вул. Гетьманської була вимощена танковою шашкою. Минулого року її зірвали і тепер вся вулиця буде повністю вкрита двома шарами асфальту. За словами начальника управління комунального господарства Андрія Радовця, під старим асфальтним покриттям досі зберігається танкова шашка. Її планують дістали, почистити та використовувати в інших місцях разом з плитами, якими була вимощена вулиця від повороту до РДА до “Карітасу”.

В управлінні комунального господарства зазначили, що на ремонт дороги довелось чекати через те, що в минулому році ще замінювали каналізацію на частині вулиці. Інші комунікації були замінені раніше.

І дорогу, і тротуари вул. Гетьманська ремонтує ТОВ “ХХІ СТОЛІТТЯ ПЛЮС” за 10 140 278 грн. Читайте детальніше: У тендері на ремонт вул. Гетьманської перемогла фірма з Богородчан, що минулого року стелила дороги, які вже руйнуються

Через ремонт вулиця буде перекрита місяць. Об’їхати ділянку проведення робіт можна по просп. Грушевського, вул. Перемоги, Антоненка-Давидовича, Верещинського.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору