Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“Що? Де? Коли?”: у соборі Преображення Христового відбулася інтелектуальна гра

Вчора, 13 травня, при Катедральному соборі Преображення Христового відбувся єпархіальний рівень інтелектуальної гри “Що? Де? Коли?”, у якій взяли участь 17 команд катехитичних шкіл та класів Коломийської єпархії УГКЦ віком від 10 до 17 років.

Пише Інформатор з посиланням на Коломийську єпархію УГКЦ.

Метою проведення цьогорічних інтелектуальних змагань поряд із пізнанням змісту Божественної Літургії та значенням храму для християнина було також вивчення Катехизму для молоді .

Діти та молодь, які брали участь у грі, були сформовані у дві вікові категорії: молодша – 10-13 та старша – 14-17 років.

Гра розпочалася зі спільної молитви та короткої катехизи о. Юрія Лукачика і знайомства усіх команд. А від так відбулися два тури по 10 питань. Після проведення першого туру журі під час короткої перерви підрахували бали і оголосили командам проміжні результати. Після відбувся другий раунд та підрахування всіх балів, які визначили переможців.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору