Інформатор Коломия

ВЛАДА

Коломия готова закупити світильники та декоративні елементи ліхтарів на понад 2 млн грн

Паркові світильники, частини декоративних опор та кронштейни готові закупити у Коломиї за очікуваною вартість понад 2 млн грн. Мова йде про дві закупівлі від комунального підприємства “Зеленосвіт” Коломийської міської ради.

Інформатор дізнався деталі.

Від 8-9 травня триває прийом пропозицій на участь у двох тендерних закупівлях на придбання паркових світильників та частин опор із закладними та частини декоративних кронштейнів.

Результати відкритих торгів з особливостями стануть відомі не раніше 16-17 травня.

В обох випадках строком поставки товарів зазначено 31 грудня 2023 року.

До теми: Коломия готова закупити рекламні тумби на чверть мільйона гривень

Очікувана вартість цих декоративних елементів – 1 млн 155 тис грн. За умовами закупівлі таких елементів має бути 55 штук. Відтак вартість одного такого елементу сягає 21 000 грн.

Згідно вимог опора має бути 2-ріжковою, верх – виготовлений з профільних труб та оздоблений декоративною ковкою з листа 5мм. Ввесь виріб оцинковується гарячим цинком.

Їх по два мають встановлювати на готову опору.

А за паркові світильники готові заплатити 895 тис грн за 115 штук. Відповідно вартість одного такого світильника сягає 7 780 грн. За результатами відкритих торгів вартість закупівлі може бути нижчою.

Згідно вимог до світильників, вони повинні мати енергетичну етикетку та відповідати вимогам до класу енергоефективності не нижче А+, корпус виконаний з алюмінієвого сплаву. Також світильник повинен забезпечувати більше 50 000 годин тривалість роботи. На цей товар КП “Зеленосвіт” вимагає 5 років гарантії.

 

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору