Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Ще трьох прикарпатців затримали при спробі незаконного перетину кордону

Лише за одну добу – 21 травня – прикордонники затримали 7 військовозобов’язаних чоловіків, які хотіли виїхати з України. Троє з них виявилися жителями Івано-Франківської області.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Західне управління Держприкордонслужби – Західний кордон.

На залізничному вокзалі у Рахові прикордонні наряди відділу прикордонної служби “Ділове” разом із Нацполіцією проводили перевірку. Там вони затримали 2-х порушників, в одного з яких знайшли гідрокостюм. Чоловік з Хмельниччини зізнався, що планував перепливати річку, щоби потрапити у Румунію. Таке ж планував зробити й інший затриманий з Київщини.

А от 5 чоловіків хотіли потрапити в Угорщину поза пунктами пропуску. Їх спіймали на відстані 300 метрів до кордону спільний прикордонний наряд військовослужбовців відділу «Вилок», оперативно-розшукового відділу та курсантів вишу МВС. Двоє з них – жителі Дніпропетровщини, ще троє – Івано-Франківщини.

Для з’ясування усіх обставин правопорушення, складання протоколів про вчинення особами правопорушення передбаченого ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», а також встановлення кола осіб, ймовірно причетних до переправлення військовозобов’язаних чоловіків через кордон, зловмисників доставили до прикордонного підрозділу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору