Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Косівщині встановили нові автобусні зупинки у гуцульському стилі

Нові автопавільйони облаштували на дорозі Р-24 у селі Яворів та Соколівка. Виконані із дерева та з різьбою у традиційному гуцульському стилі, вони гармонійно вписалися в зовнішній вигляд населених пунктів.

Детальніше розповідає Інформатор, посилаючись на допис Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області.

Крім автобусних зупинок, облаштували й заїзні кишені для громадського транспорту. Такі ж зупинки планують поставити і в селі Черганівка. Їх виготовили на замовлення Косівської міської територіальної громади студенти Інституту прикладного та декоративного мистецтва – як дипломні роботи.

Читайте також про: Автобусні зупинки з мозаїкою на Прикарпатті

Так само вздовж Р-24 встановили нові знаки із назвами населених пунктів.

“Така ініціатива важлива не тільки задля привабливості населених пунктів, а насамперед – для покращення безпеки дорожнього руху та комфорту водіїв, пасажирів і пішоходів. Косівщина відома своїм неповторним колоритом. Нові об’єкти дорожньої інфраструктури додають гуцульської ідентифікації і цікаві для туристів”, – йдеться у дописі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору