Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломияни б’ють на сполох: агресивний чоловік нападає на перехожих і продавців магазинів

Вперше повідомлення про вкрай агресивного чоловіка міцної тілобудови середніх років, який нападає на перехожих і погрожує незнайомцям розправою, з’явилося в мережі 2 тижні тому.

З того часу в Коломиї мінімум три випадки нападу схожого за описом чоловіка закінчилися травмами випадкових перехожих і викликом поліції. У спільнотах міста коломияни та мешканці району згадують і про інші ситуації.

Інформатор закликає не змовчувати, якщо ви стали свідками протиправних дій цього чоловіка.

Жертва нападу зловмисника Олена розповіла про жахливий випадок, який стався з нею 6 травня. І це тільки одна з багатьох постраждалих, просто не кожен готовий про це говорити вголос і діяти.

Деталі у статті: У потязі Чернівці-Коломия незнайомець жорстоко побив жінку. Такі ж випадки стаються на вулицях Коломиї

У поліції наразі порушили справу по статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) проти нападника. Але цей чоловік і далі розгулює містом, лякаючи випадкових людей.

Довідково: 

1. Умисне легке тілесне ушкодження карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

2. Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я або незначну втрату працездатності, карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Жертви нападника закликають правоохоронців вжити негайних заходів, а коломиян – не змовчувати про такі випадки, а викликати поліцію. Наразі іншого законного способу боротися із нічим не спровокованою агресією нема.

Інформатор очікує офіційної інформації від поліції та закликає свідків не бути байдужими, а за можливості – фіксувати все на телефон.

Адже ніхто не має гарантій, що завтра, за тиждень чи за… годину ви не опинитесь на місці Олени.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

 

 

 

Нагору