Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломиянин Денис Гунда став абсолютним чемпіоном України з грепплінгу та зі змішаних єдиноборств ММА

Вихованець школи єдиноборств “Gbroteam” Гунда Денис став абсолютним чемпіоном України з грепплінгу та абсолютним чемпіон України зі змішаних єдиноборств ММА. Також спортсмен став першим номером в національній збірній України зі змішаних єдиноборств ММА та здобув ліцензію на участь в чемпіонатах Світу (ОАЕ ) та Європи (Італія ).

Пише Інформатор з посиланням на тренера Юрій Данищука.

“Денис є справжнім прикладом того, що праця завжди дає плоди. Я памʼятаю Дениса невпевненим в собі хлопчиком із зайвою вагою, я памʼятаю як він їздив на найпрості чемпіонати і не міг там здобути жодної перемоги. Памʼятаю як кожного разу у нього нічого не виходило. А що зараз? Зараз Денис з вище вказаними досягненнями. Він не просто переміг на чемпіонатах України, він це зробив беззаперечно. Девʼять сутичок з грепплінгу проти найсильніших грепплерів України і тільки одна перемога не дострокова. Сім поєдинків з ММА проти найсильніших бійців України – всі поєдинкі дострокові перемоги”, – розповідає тренер Дениса – Юрій.

“Цей результат — це плід щоденних важких тренувань, правильної ментальності, характеру, сили волі та довіри тренера спортсмену та спортсмена тренеру. Далі ми будемо наполегливо та важко готуватися до чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА в Абу-Дабі (ОАЕ ) 2-5 серпня. З Божою допомогою у на все вийде”, – додає тренер.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 823.

Нагору