Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Як працюватимуть спортивні секції влітку

Влітку настає золотий час дітлахів: немає занять у школі, отже, можна на повну насолодитися спортивними секціями, яких у Коломиї чимало. Однак, які з них працюватимуть у найтепліший час року?

Довідався Інформатор.

Начальник управління спорту Коломийської міської ради Володимир Колесник розповів, що з 14 червня до 3 серпня всі тренери йдуть у відпустку на 42 дні, але залишаються чергові тренери, які будуть працювати протягом цілого літа.

До прикладу, в ФСК “Локомотив” працюватимуть всі напрямки: пауерліфтинг, бокс, волейбол, баскетбол. На стадіоні “Юність” заняття з легкої атлетики не будуть проводитися. Натомість залишаються футбол та волейбол.

У ДЮСШ на вул. Лесі Українки залишаються: гімнастика, вільна боротьба, теніс, плавання, настільний теніс.

Всього у Коломиї діє 24 види спорту, з яких половина точно працюватиме. Записуватися на заняття потрібно безпосередньо на місці – після розмови з тренером.

Окрім того, Володимир Колесник каже, що якщо ваші діти не займалися ніякими видами спорту, літо – найкраща для цього пора.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору