Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На підлозі, стелі чи стіні: Як вибрати місце в домі для вентилятора

Літо, звісно, прекрасна пора року, але часом спека стає справжнім випробуванням для нас. Коли вже немає сил перебувати на розпеченій сонцем вулиці, хочеться повернутися в прохолодну домівку. Врятуватися від спеки в будинку може допомогти звичайний вентилятор. 

Залежно від розміру кімнати та кількості людей, які зазвичай знаходяться в ній, варто підібрати відповідний тип вентилятора та місце, де його краще встановити. Вентилятор можна прикріпити до стелі чи стіни, поставити на підлогу чи стіл або ж вмонтувати у підстельовий простір. Зі всіма моделями вентиляторів можна ознайомитись на сайті  https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/ventilyatory.html Тим часом Інформатор розповість, як обрати вентилятор, який підійде саме у ваш дім?

Перевагою стельових вентиляторів є те, що вони компактні, але водночас потужні та зможуть вписатися в будь-який дизайн інтер’єру. Вентилятори на стелі створюють прохолодний вітер у кімнаті та циркулюють повітря. Крім того, вони можуть охоплювати велику площу, оскільки зазвичай розміщені у центрі приміщень. А ще такі пристрої не будуть вам заважати, адже функціонують за низького рівня шуму.

Підлоговий вентилятор підійде тим, хто шукає бюджетний і простий спосіб порятунку від спеки. Спершу, варто зауважити, що його можна легко переносити в потрібне вам місце. Він є економним, адже споживає малу кількість електроенергії і вмикають його тоді, коли в цьому є необхідність. Такий вентилятор не зменшує температуру повітря, а тільки обдуває людину. Втім, тут можна встановити необхідний кут повороту чи налаштувати, щоб він обертався автоматично.

Якщо говорити про настільний вентилятор, то його найголовніша перевага – невеликий розмір та портативність. Він працює, як і підлоговий, але займає значно менше місця, тому його можна поставити на стіл, підвіконня чи полицю. Чудово підійде для невеликий приміщень.

Опираючись на наші спостереження, у будинок, де живуть наші діти або домашні тварини, чудовим варіантом стане колонний вентилятор. Його можна вважати найбезпечнішим, адже тут відсутні лопаті, які повертаючись, можуть поранити когось. Не менш важливо, що такий вентилятор здатен охолоджувати повітря, адже він всмоктує тепле повітря, а випускає вже прохолодне. До того ж, він досить тихий, тому не порушить сон вашої малечі.

Також слід звернути увагу на канальні вентилятори. Це той випадок, коли не варто турбуватись про зайві речі в інтер’єрі. Такий тип вентиляторів можна приховати, вмонтувавши його в технічне приміщення у підстельовий простір.

Тож обирайте найкращу для себе модель вентилятора, щоб не страждати від літньої спеки вдома.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com або за номером телефону: 096 545 8237

Нагору