Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Як працюватимуть пришкільні табори у Коломиї цього літа

З приходом літа навчання завершується, але для школярів свої двері відкривають табори. Вибір чималий, подекуди буде гаряче харчування. Частину витрат бере на себе міська рада. 

Детальніше розповість Інформатор.

Гаряче харчування буде в кожному таборі, за винятком Саджавського ліцею. Пільгові категорії харчуються за кошти міського бюджету, непільгові – 50/50, 50% за кошти міського бюджету, 50% – за кошти батьків.

Вартість дитинодня переважно складає до 200 грн, з них половину оплати бере на себе міська рада.

“Окрім харчування, йдеться про дидактику, спортивний інвентар для проведення заходів”, – додають в управлінні.

Кожен заклад вже має програму табору.

Ліцей №2 та ліцей імені М. Грушевського мають філологічне спрямування. Програми таборів опорних закладів більш різносторонні, передбачають табори на базі філій, включають в себе як відпочинково-оздоровчі, військово-спортивні (у деяких таборах) заходи, так і розвивальні, розвивально-навчальні, екскурсії, квести, відвідування басейну.

Ліцей №9 для обдарованих учнів (призерів олімпіад, МАНУ, конкурсів) організовує 2 виїзні табори (фізико-математичного та природничого спрямування. Вартість дитинодня тут вища, щоб підтримати обдарованих учнів у цьому випадку на їхній день з міського бюджету буде виділятися 200 грн).

Розклад роботи кожного табору:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору