Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Нетвереза водійка збила поліцейську на тротуарі біля міськради у Яворові

 У центрі Яворова поліцейську збила нетвереза водійка автомобіля Toyota RAV4. ДТП трапилася у понеділок, 29 травня біля входу в Яворівську міську раду близько 15:20. Поліцейську з важкими травмами госпіталізували. 

Повідомляє Інформатор з полсиланням поліцію Львівської орбласті

У поліції кажуть, водійка Toyota RAV4 виїхала на тротуар і збила 25-річну поліцейську.

«За попередньою інформацією медиків, водійка автомобіля, 34-річна місцева жителька, на момент ДТП перебувала в стані алкогольного сп’яніння. Її доставили в лікарню для проведення експертиз», – повідомили у поліції.

Є відео з камер спостереження моменту ДТП. Дивитисяь відео можна тут – ВІДЕО 

На ньому видно, що поліцейська виходить з міської ради, як її на швидкості протаранює автомобіль, перед тим знісши металевий парапет. Ще одна жінка ледве встигла відскочити, щоб її теж не зачепила машина. Після ДТП водійка продовжила сидіти за кермом, аж поки до неї не підійшли очевидці.

В обласному Центрі екстреної медицини та медицини катастроф ZAXID.NET повідомили, що пацієнтку госпіталізували до львівської лікарні святого Пантелеймона. У неї закрита черепно-мозкова травма, відкритий злам правої гомілки. Її стан середньої важкості.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). Після висновків лікарів про ступінь тілесних ушкоджень, які отримала поліцейська, можлива додаткова кваліфікація.

Після отримання інформації від лікарів про ступінь тілесних ушкоджень, які отримала поліцейська, можлива додаткова кваліфікація.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події. В рамках розслідування будуть проведені експертизи та слідчі дії.

Водійка доставлена до лікарні для встановлення стану сп’яніння.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору