Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї стартував капітальний ремонт вул. Кобилянської: коли закінчать і що то буде

На вулиці О. Кобилянської завершили облаштування водовідведення і сьогодні, 30 травня, підрядна фірма розпочала капітальний ремонт. На свої роботи фірма дає до 10 років гарантії.

Підрядник розповів Інформатору, що саме будуть робити і коли закінчиться ремонт.

Переможцем тендеру на капітальний ремонт вул. Кобилянської стало ТОВ “БМБУД”. Майстер будівництва цієї фірми Михайло Корба зазначив, що демонтаж бортового каменю – це початкові роботи. На проїжджій частині мають встелити 2 шари асфальту. Асфальтобетонну суміш фірма виготовляє самостійно. Ремонт вулиці триватиме не менше місяця. На цей час дорога від вул. Тарабалки до бульвару Л. Українки буде перекрита для проїзду.

За словами майстра будівництва, міст і будинок біля нього – це найскладніша ділянка капітального ремонту вул. Кобилянської. Новий асфальт стелитимуть по старому дорожньому покриттю. Також підрядник має демонтувати старі перила та встановити нові. Пішохідні доріжки вкладатимуть тротуарною плиткою. Майстер додав, що потурбуються і про людей з обмеженими можливостями.

Як розповів представник “БМБУД”, на капітальний ремонт фірма дає до 10 років гарантії.

Нагадуємо, що договір із ТОВ “БМБУД управління комунального господарства підписало 10 березня 2023 року. Фірма зареєстрована у селі Настасів Тернопільської області. Згідно даних платформи YouControl компанія зареєстрована 6 років тому, має статутний капітал 904 тис грн і була помічена у десятках судових справ та кількох скандалах у ЗМІ. А ще має борг, за яким не закрито виконавче провадження. Детальніше у статті: Дорогу на вул. Кобилянської в Коломиї робитиме тернопільска фірма, заснована місцевими… боксерами

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору