Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Директор Коломийського академічного театру прокоментував конфлікт із виставою “Женихи” в Коломиї

30 травня Сучасний театр дав виставу “Женихи” у Коломиї. Постановником на афіші в Коломиї зазначений Володимир Горянський, але на старіших афішах, розміщених на сайтах з продажу квитків, зазначено постановником Володимир Стєклов, росіянин-українофоб із санкційного списку України.

В чому перець і що про це думають у коломийському театрі – розповість Інформатор.

Сучасний театр від причетності Стєклова до цієї вистави відхрещується, ба більше – Володимир Горянський і представники трупи стверджують, що Стєклова не знають.

Тим часом афіша за 25 березня 2023 року стверджує протилежне:

https://pereyaslav.internet-bilet.ua/uk/jenihi

Чия правда – встановлюють відповідні служби.

Директор Коломийського академічного обласного драматичного театру ім. Озаркевича, у залі котрого 30 травня 2023 року Сучасний театр давав виставу “Женихи”, прокоментував Марині Максимів цю ситуацію:

“Я не дивився виставу і не можу прокоментувати вам нічого. Я такі вистави не дивлюся, я дивлюся вистави моїх друзів. Ми – орендодавачі. Яка ідеологія, чи є заклики до повалення існуючого ладу, моральні, антихристиянські речі – на це є  установа, котра зафіксує. Іноземні колективи я питаю. А це державна організація (театр не має державної форми власності, – ред) повинна знати, що треба сповідувати… лінії міністерства культури, управління. Я даю їм просто оренду. Маленькі гроші, які заробляють”, – сказав Народний артист України Дмитро Чиборак.

Хто такий Стєклов і що кажуть у сучасному театрі про його причетність до вистави “Женихи” – читайте у статті: Українофоб Стєклов чи Народний артист України Горянський: чию ж виставу дивилися коломияни у 461 день війни?

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору