Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Останній дзвоник пролунав для учнів Коломийського ліцею №5

Черговий раз у Коломийської ліцеї №5 пролунав останній дзвінок. Учням він сповістив про початок літніх канікул, а от випускникам – про старт дорослого життя. 

Інформатор відвідав свято останнього дзвоника та ділиться світлинами.

Розпочали урочисту лінійку хвилиною мовчання за загиблими Героям на війні, підняттям Державного прапора та виконанням Гімну України. Після цього шкільний капелан отець Юрій Андрійчук благославив учнів на завершення навчального року.

Читайте також: У Коломийському ліцеї №9 пролунав останній дзвінок

“Ви знаєте, це перший рік, коли я зустрічаю це свято зі сльозами на очах. Сьогодення навчило цінувати кожну мить життя. Я хочу сьогодні подякувати нашим Збройним Силам України, адже дякуючи захисникам і захисницям, ми сьогодні тут з вами. І те, що ми зараз тут – це дуже багато значить, хоча колись так не здавалося. Втрат цього року було дуже багато, праці було дуже багато, але ми навчилися з вами радіти життю, стали витривалішими, бо навчилися жити у будь-яких умовах”, – поділилася директорка ліцею Оксана Якубовська.

Також зі словом виступили вчителі, випускники та батьки.

Маленькі школярі подарували випускникам вірші, незабудки та запальну “Коломийку” у своєму виконанні.

У свою чергу учні 11 класу презентували усім присутнім випускний вальс та слова вдячності з шкільні роки.

Інформатор бажає випускникам, щоб знання, які вони отримали під час навчання, стали запорукою вагомих здобутків і допомогли досягнути омріяні вершини у майбутній діяльності.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору