Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Як у Коломийській гімназії №7 пройшов останній дзвоник

Свято останнього дзвоника – це завжди про радість канікул, і смуток про завершення дитинства для випускників. У Коломийській гімназії №7 чуттєво та яскраво провели довгоочікувану урочисту лінійку, яку кожного року так чекають школярі.

Інформатор покаже як все відбувалося.

Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам´ять випускників, які загинули внаслідок російської агресії.

Традиційно захід розпочали з Державного Гімну України та підняття рідного стягу кращими випускниками школи. З чутливими промовами виступила дирекція та адміністрація школи, а також шкільний капелан отець Володимир Гуменюк, який впродовж усього навчального року духовно збагачував учнів.

“Вже вкотре останній дзвоник у наших ліцеях лунає не так весело. Цього року уроки для наших дітей відбувалися в надто складних умовах: в укриттях через ризики ракетних обстрілів та вимкнень світла. Утім, жодні перепони не стали на заваді навчанню. Безумовно, на наших очах зростає стійке, незламне та свідоме покоління українців.

Дякую всім вчителям, які мужньо впоралися із цими тяжкими викликами, об’єдналися разом із батьками для наближення нашої перемоги. І зараз роблять усе, що їм під силу, для підтримки наших захисників. Заради наших дітей, їхнього світлого майбутнього наші хлопці взяли до рук зброю та бʼють ворога на передовій. Бажаю всім випускникам успішного складання іспитів для вступу до омріяних навчальних закладів. Завжди вірте в себе та свої сили. Особливо пам’ятайте про те, що з вами завжди перебуває Господь і допомагає долати всілякі труднощі у житті!” – у свої промові сказав о. Володимир.

Кращих учнів нагородили грамотами, а батьків та вчителів подяками.

Відтак на подвір’ї школі випускники станцювали вальс з найдорожчими людьми – вчителями та рідними, а маленькі учні подарували вірші.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору