Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Фрагмент спокою: миловидне озерце в Коломиї

Сьогодні кожен з нас у пошуках спокою і місця, де можна відпочити думками. Хоча б на короткі пів години, хоч на мить.

Якщо вам не вистачає часу для поїздки на природу, то Інформатор розшукав класну миловидну локацію, до якої від центру 15 хвилин пішки.

дивитися карту маршруту можна тут

Тільки одразу ж закликаємо не втручатися в цю маленьку ідилію шумними компаніями з шашликами і гучною музикою. Залиште це місце для душевного відновлення.

Дістатися озера досить просто. Йдете у напрямку Центральної районної лікарні, на перехресті вул. Родини Крушельницьких повертаєте на вул. Гірняка, минаєте лікарню (вона по ліву руку в такому випадку), спускаєтесь униз вулицею і перед новозбудованими котеджами повертаєте праворуч. Тоді йдете ґрунтовою дорогою, підсипаною шутром, і виходите на галявину.

Впізнати озеро можна здаля за могутніми соснами.

Озеро наповнюється х джерела. Коломияни часто приїжджають сюди велосипедами і автівками, аби набрати води собі для побутових потреб.

Зараз біля озера чимало комарів, тому не забувайте прихопити спрей або ж спіралі від москітів.

І наостанок: щоб це місце вітало вас своєю чистотою і недоторканість знову і знову, не забувайте прибрати за собою сміття.

Хай ці хвилини спокою біля джерела та водойми принесуть вам таку бажану гармонію й відновлення сил.

До теми: Гори, ліси та озера: де знайти місця сили та спокою неподалік Коломиї

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору