Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Гори, ліси та озера: де знайти місця сили та спокою неподалік Коломиї

Продовжуємо розкривати найкращі локації для відновлення, куди можна поїхати недалеко від Коломиї. Цього разу запропонуємо влаштувати міні-подорож на мальовничу Косівщину, щоб наповнитися енергією гір та відчути справжнє умиротворення.

Інформатор підказує, де можна знайти своє місце сили та спокою.

Шешори

Шешори розташувались вздовж норовливої річки Пістиньки. До Шешорів від Коломиї пролягає  35 км доброї дороги. Тільки сильно швидкістю не захоплюйтеся, пам’ятайте, що це дорога в гірське село, а тому повороти тут настільки мальовничі, наскільки й різкі. Для короткого відпочинку навіть наприкінці робочого дня тут є все, що треба.

Рушірський водоспад

Рушірський водоспад розташувався між селами Яблунів та Космач, за 27 км від Коломиї. Добратися туди автівкою можна всього за 30-40 хв. Без проблем до водоспаду можна доїхати і автобусом. Тут можна сповна насолодитися природою.

Читайте також: Місця для відновлення | Куди поїхати неподалік Коломиї

Озеро Насарат

Перехід, що з’єднує два мальовничі села Косівщини – Яблунів та Уторопи – веде до ставів Насарат. Із заходу їх оточує три гори – Клифа, Камінь та Микуляк, а прямуючи на південь, можна вийти до озера Лебединого. Відстань з Коломиї до Яблунова складає близько 20 кілометрів.

Український Стоунхендж

Унікальний скельний комплекс Терношорська Лада розташований на південному схилі гори Терношора (989,9 м над рівнем моря), на межі двох високогірних сіл: Снідавки і Яворова, Косівського району. Потрапити туди зовсім не складно. Гугл карти вас доведуть, якщо ви їдете власним автомобілем.

Мальовничий Космач

Відстань від Коломиї до Космача – трохи більше 34 км. Тут можна завітати на одразу кілька крутих локацій: Михайлове крісло, гора Гаршиця, оглядовий майданчик з величезною гойдалкою. Навіть просто гуляти цим лісом – суцільне задоволення.

До теми: Відпочинок поруч Коломиї | Воскресінецька гора та Замчище

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Добірку склала Ольга Пукавчук

Нагору