Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Ближче до води: добірка озер у Коломиї, де можна помилуватися природою

Посидіти на березі затишного озера в затінку дерев – як вам така ідея відпочинку в спекотну літню днину або після робочого дня? Манить?

Інформатор підкаже, де знайти місця для тихого відпочинку біля води у Коломиї.

Сьогодні ми розповімо про чотири озера у нашому місті, де можна посидіти серед зелені трав та зустріти захід сонця. Два з них відомі кожному коломиянину – це міське озеро ім. Руфа та Шевченківське. Та є й інші озерця, які ви не одразу знайдете на карті міста.

До прикладу, ткацьке озеро заховалось між багатоповерхівками позаду колишньої ткацької фабрики на вул. Січових Стрільців. Зараз тут збирається хіба місцева дітвора. Озеро затягнуло густим лататтям. Та все ж, це гарне місце для зміни обстановки.

Ще одне миловидне озерце знайдете неподалік районної лікарні. Впізнати озеро можна здаля за могутніми соснами. Воно наповнюється з джерела. Чудове місце для душевного відновлення. Детальніше ТУТ.

На Шевченківському озері коломияни завжди можуть усамітнитися від міської метушні та побути в гармонії з природою. Ці заходи сонця, лебеді, Прут надихають та милують око кожного разу.

На міському озері імені Юрія Руфа зазвичай більш людно. Але воно залишається улюбленим місцем для прогулянок та відпочинку багатьох мешканців Коломиї. З першим теплом на озері традиційно зацвіло латаття, між ним поважно пропливають качки і лебеді, а поміж цим ви почуєте звуки природи.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору