Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Як виглядає укриття однієї з багатоповерхівок Коломиї?

Сирість, волога та пліснява від яких неможливо дихати, а ще купа сміття та непотрібних речей – це коротко про те, як виглядає одне з укриттів, яке знаходиться в багатоповерхівці на вулиці Січових Стрільців. 

Інформатор розкаже, чи було відкрите сховище та в якому воно стані на 469 добу пованомасштабної війни в Україні.

7 червня під час повітряної тривоги, на щастя, підвал був відкритий, проте людей у ньому не було. В укритті є світло, крісла, вода та ліки, проте довго тут знаходитися неможливо через сирість, плісняву та відповідний сморід.

До слова, при вході зазначено, що сховище є протирадіаційним, але вікна, які закладені мішками з піском, а також інші дири в стінах говорять зовсім протилежне.

До теми: Не нічийне, але занедбане: як виглядають майже 2000 м² укриттів на вул. Січових Стрільців у Коломиї

Як все це виглядає дивіться у фоторепортажі.

Хочемо попередити, що якщо ви шукаєте укриття, то звертайте увагу на вказівники червоного кольору. Адже за словами місцевих мешканців, підвали, які помарковані чорними мітками не діють як сховища. То і помітно, оскільки більшість таких затоплені водою та забруднені сміттям.

Читайте також, як виглядає інше укриття на цій вулиці.

Відтак звертаємо увагу влади міста та голови ОСББ, щоб якнайвидше привести до ладу ці підвали. Адже безпека – це пріоритет сьогодення.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору