Інформатор Коломия

НОВИНИ

Під варту взяли водія, який насмерть збив 16-річного велосипедиста на Косівщині

5 червня в селі Рожнів 43-річний харків’янин напідпитку спричинив ДТП, у якій загинув підліток. Водію загрожує від 5 до 10 років ув’язнення.

Деталі розповість Інформатор, посилаючись на прокуратуру області.

Того дня ввечері водій у стані алкогольного сп’яніння їхав на автомобілі “Skoda Oktavia A5” у напрямку міста Косів. Він не впорався із керуванням, виїхав на тротуар, який був відмежований від проїзної частини кюветом, і вчинив наїзд на неповнолітнього велосипедиста. Від отриманих травм підліток загинув. В крові керманича виявили 0.97 проміле алкоголю.

43-річному чоловіку повідомлено про підозру за фактом порушення правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вказане кримінальне правопорушення передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору