Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Скандальна вечірка в селі Рунгури: що відомо?

Днями в мережі опублікували відео вечірки, яку організували в селі Рунгури на Коломийщині. З’ясувалося, що святкування із гучною музикою та танцями 5 червня влаштували випускники.

Деталі з’ясовував Інформатор.

Відео з вечірки опублікував у сторіс на своїй сторінці в Instagram 19-річний Андрій із сусіднього села. Воно швидко розлетілося по місцевих пабліках. За словами Андрія, він потрапив на випускний вечір випадково, хто був ініціатором такої дискотеки – йому невідомо.

Хлопець був того дня у Рунгурах, пішов звуки гучної музики і потрапив на дискотеку. Випускний святкували 5 червня на терасі кафе “Кнайпа”.

“Там були не тільки випускники, а й інші учні та випадкові гості, такі як я. Також були й дорослі. Але чи були вчителі – не знаю, бо знайомий тільки з деякими учнями”, – каже Андрій.

Юнак зазначає, що публікував відео тільки для своїх підписників, але його почали поширювати інші пабліки.

 “Мав бути ще один проведений захід, але через те, що ця ситуація набула розголосу, його, мабуть, скасували”, – додає хлопець.

До теми: Гучне святкування в “Деліції” | коментар закладу

Скрін зліва зі сторінки andrega_4  |  скрін праворуч – tupove_ziznania_kolomyia

Як розповідає Андрій, до таких вечірок ставиться позитивно, адже під час випускного був організований збір коштів.

“Знайомий, який воює на передовій, приїхав сюди і запитував, чому закриті клуби. Каже, що він воює там і не хоче, щоб тут його “напрягала” тиша”, – говорить юнак.

Інформатор намагався зв’язатися з директором Рунгурського ліцею, але поспілкуватися так і не вдалося.

Тоді ми зателефонували до старости села Богдана Галіщука. Факт святкування випускного у кафе підтвердив, але чи були то учні 9-го чи 11-го – староста не знає. Посадовець каже, що він ні “за” ні “проти” таких святкувань.

У селі подейкують, що власником  кафе “Кнайпа” є сам староста Рунгурів.

Богдан Ярославович заперечує цю інформацію, зауважуючи, що він як посадова особа не може володіти бізнесом. Хто насправді власник – сказати не зміг, мовляв йому потрібно уточнити цю інформацію.

Втім на питання, чи є хтось з його родичів власником кафе відповів “можливо” і попросив завершити розмову, посилаючись на зайнятість.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору