Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Що почитати дітям влітку? Поради бібліотекарів Коломиї

Під час літніх канікул у школярів з’являється багато вільного часу, який вони із задоволенням проводять перед екранами смартфонів. Забути на кілька годин про ґаджети дітворі допоможуть цікаві книги.

Інформатор поцікавився, які книги найчастіше беруть у Коломийській дитячій бібліотеці.

Серед цікавих видань для дівчат віком 9-12 років є серія книг про пригоди рудоволосої дівчинки на ім’я Джуді Муді, у якої частенько змінюється настрій. Він буває хороший, поганий, передшкільний, шкільний – який завгодно. А ще у неї є  молодший братик Стінк, найкращий друг Рокі та «заклятий» друг Френк Перл. Вони потрапляють у різноманітні пригоди, вчаться тішитися маленьким і великим радощам. А головне – вони неодмінно подарують усім читачам усмішку.

Хлопчиків від 8 до 12 років може зацікавити пригодницька серія книг юного винахідника на ім’я Франк Енштейн. Поки його батьки мандрують світом, хлопчина з головою поринає у науку. Чого тільки не вигадує юний геній зі своїм вірним другом Вотсоном. Автору Джону Щешка вдалося майстерно поєднати у одному творі справжні наукові факти та кумедну історію про підлітка.

У дитячій бібліотеці можна знайти й інші популярні та цікаві книги. Працівники книгозбірні пропонують для школярів дитячі детективи, бестселери, енциклопедії, комікси.

Читачі можуть приходити до книгозбірні у будь-який час з 10:00 до 18:00 та крім обідньої перерви. Неділя – вихідний. Абонемент вартує 20 гривень.

Адреса: вулиця Йосафата Кобринського, 10 (біля Народного дому).

До теми: Коломийська дитяча бібліотека працює всупереч всьому

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору